| Vicomat.................. | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Kris Moderator
Broj postova : 814 Join date : 20.10.2011 Age : 43 Lokacija : gdje je i Bog rekao laku noć...
| Naslov: Vicomat.................. pet lis 21, 2011 12:19 am | |
| Čuli ste dobar vic? aj da se svi nasmijemo zajedno, može? evo da počnemo: Došao Kinez u Mujin dućan i kaže: "Chin, chan-wo Pepsi", a Mujo će: "Limenku čega hoćeš?" | |
|
| |
nutela
Broj postova : 28 Join date : 26.10.2011
| Naslov: Re: Vicomat.................. pet lis 28, 2011 6:32 am | |
| I tako ja jučer oko 10, pol 11 ulazim u krevet, onako sav napaljen i velim mojoj dragoj "ljubavi, nemam gače", a ona sva onako ljuta što je budim "ma pusti me, sutra ću ti oprat jedne"! Mujo pise dnevnik,pa napiso: Ova kiša pada već danima. Fata je skroz depresivna zbog toga, samo stoji i gleda kroz prozor! Ako kiša nastavi padat još koji dan, morat ću Fatu pustit u kuću! Čak Noris skače iz Neretve na Stari most. 6 dana Mujo bio po kafanama...i ostalo 7-mi kuchi krenu..kad pred vratima Fata mu stvari izbacila sad josh i na more?...e pa jebo-te -mogu ja još.... | |
|
| |
Negra Admin
Broj postova : 715 Join date : 20.10.2011 Age : 35 Lokacija : Mostar
| Naslov: Re: Vicomat.................. pet lis 28, 2011 7:12 am | |
| | |
|
| |
Kris Moderator
Broj postova : 814 Join date : 20.10.2011 Age : 43 Lokacija : gdje je i Bog rekao laku noć...
| Naslov: Re: Vicomat.................. pet lis 28, 2011 7:53 am | |
| Otac spremio božicne poklone dvojici sinova. Pesimistu je namijenio električni vlakić, a optimistu konjsko govno.
Kad je pesimist otvorio poklon, odmah je počeo: - Joj, vlakić je električni, neće raditi kad nema struje!
- Ali radi on i na baterije, - kaže otac. ... - Što kad se baterije potroše, a ja sam se baš zaigrao?
- Kupit ćemo rezervne baterije - kaže otac.
- A i tračnice će se iskriviti...
- A što si ti dobio? - pitali sina optimista.
- Ja sam dobio ponija, ali je nekud otišao... | |
|
| |
Kris Moderator
| Naslov: Re: Vicomat.................. pet lis 28, 2011 6:16 pm | |
| Piju Mujo i Suljo jedne noći, i u neko doba Suljo povrati po novoj košulji. Suljo: - "Ajoj Mujo, ubit će me Fata!" Mujo: - "Ma pusti bolan, stavi 5 maraka u džep, i reci da ti se neko ispovraćao ... na košulju, i dao ti 5 maraka za čišćenje". I tako nastave oni piti. Te noći dokopa se Suljo kuće a Fata ga čeka na pragu: - "Vidi se budalo, smrdiš i ispovraćao si se po novoj košulji, gadiš mi se!". Suljo: - "Stani bona Fato, mogu sve da objasnim! Ja sam samo par popio, a neka budala se nalokala, pa mi povrati na košulju i dade mi 5 maraka za čišćenje" Fata: - "Bolan pa ovdje ima 10 maraka, šta ti je?" Suljo: - "A ja, zaboravio sam, i posro mi se u gaće." | |
|
| |
Kris Moderator
| Naslov: Re: Vicomat.................. pet lis 28, 2011 6:17 pm | |
| Prodaje cigo pojačalo. Pita ga kupac: - Je li, koliko je jako pojačalo? - Ama, jako je brate. - Ma pitam te, koliko je watno? - Ama, nevjerowatno!!! | |
|
| |
eminea Admin
Broj postova : 702 Join date : 20.10.2011 Age : 35 Lokacija : Slovenija
| Naslov: Re: Vicomat.................. sri stu 23, 2011 10:07 am | |
| | |
|
| |
lila_08
Broj postova : 91 Join date : 22.11.2011 Age : 47 Lokacija : Sarajevo
| Naslov: Re: Vicomat.................. sri stu 23, 2011 10:18 am | |
| Otisle tri plavuse na pijacu da kupe krastavac. Kaze prva: -Meni dajte duzi a tanji. Druga kaze: -Meni dajte kraci a deblji. A treca ce: -Meni dajte bilo kakav treba mi za salatu. | |
|
| |
Negra Admin
| Naslov: Re: Vicomat.................. sri stu 23, 2011 10:19 am | |
| | |
|
| |
eminea Admin
| |
| |
babac Admin
Broj postova : 747 Join date : 20.10.2011 Age : 40 Lokacija : Rijeka, Hrvatska
| Naslov: Re: Vicomat.................. sri stu 23, 2011 10:27 am | |
| Došo Crnogorac kod tate pa kaže:
- Stari ja bi se ženio. - Pa ajde onda.
I tako on dovede Slovenku. Prvu noć se skine pred njom i pokaže joj svog junaka i pita je:
- Mila, što je ovo?
A ona će u čudu:
- Pa kaj bi bilo... Kita. - Marš bezobraznice! Kurvo jedna, neću te u kući! - i istjera ju. Drugi dan on dovede Hrvaticu, skine se pred njom i pokaže ponovo na junaka i kaže:
- Reci, znaš li što je to? - Pa kurac, što bi drugo bilo. - Marš van kurvetino, da te moje oči više ne vide!
Treći dan on dovede Bosanku, skine se pred njom i pita ju:
- Što je to?
Odgovara ona:
- Pa... Ne znam.
A on sav razdragan i veseo joj kaže:
- E ti si mi časna, nevina i fina! E vidiš draga moja, to je kurac.
A Bosanka će na to:
- ŠTA?!?!? TO KURCA VIDJELO NIJE!!!
| |
|
| |
eminea Admin
| Naslov: Re: Vicomat.................. sri stu 23, 2011 10:29 am | |
| | |
|
| |
Negra Admin
| Naslov: Re: Vicomat.................. sri stu 23, 2011 10:46 am | |
| | |
|
| |
lila_08
Broj postova : 91 Join date : 22.11.2011 Age : 47 Lokacija : Sarajevo
| Naslov: Re: Vicomat.................. sri stu 23, 2011 10:54 am | |
| | |
|
| |
babac Admin
Broj postova : 747 Join date : 20.10.2011 Age : 40 Lokacija : Rijeka, Hrvatska
| Naslov: Re: Vicomat.................. sri stu 23, 2011 10:56 am | |
| Vidi ovih Bosanki, sve se pronašle u vicu... | |
|
| |
Kris Moderator
| Naslov: Re: Vicomat.................. sri stu 23, 2011 6:32 pm | |
| | |
|
| |
Kris Moderator
| Naslov: Re: Vicomat.................. sri stu 23, 2011 7:07 pm | |
| Dolazi Fata kasno kući i Mujo je pita onako sav zajapuren: "Gdje si ti do sada majkte ti Fato?" - "Zajebala se" - "Kako bolan zajebala se?" - "Ma znaš ono k'o kad se ti zakartaš....." | |
|
| |
eminea Admin
| |
| |
Negra Admin
| Naslov: Re: Vicomat.................. čet stu 24, 2011 12:41 am | |
| | |
|
| |
eminea Admin
| Naslov: Re: Vicomat.................. pet stu 25, 2011 5:15 am | |
| dođe žena sa posla i dere se na muža,ti si nesposoban i majka ti je nesposobna i cijela familija ti je nesposobna.....kad bi bilo takmičenje u nesposobnosti osvojio bi drugo mjesto! pita muž,a što ne prvo??zato što si NESPOSOBAN!!!!! | |
|
| |
eminea Admin
| Naslov: Re: Vicomat.................. pet stu 25, 2011 6:16 am | |
| Ozenio se Mujo i posle 3 meseca dobije sina. Gleda on sumnjivo Fatu pa kaze:-Majku ti tvoju,kako dete posle 3 meseca braka? -Pa je l' ima 3 meseca kako sam se udala?-pita Fata. -Ima. -Pa je l' ima 3 meseca kako si se ozenio? -Ima. -Pa je l' ima 3 meseca kako nosim? -Ima. -Pa koliko je tri puta tri? -Pa 9,odo' ja u kafanu da castim! | |
|
| |
Zloćka Vragović 3:-D jaje
Broj postova : 287 Join date : 19.11.2011 Lokacija : Da sam znala da bi vako prošla jebite me ako bi vam došla
| Naslov: Re: Vicomat.................. pet stu 25, 2011 6:34 am | |
| Ubojica osuđen na doživotnu robiju, nakon 20 godina zatvora, pobjegne. Dok je bio u bijegu, provali u kuću i zaveže mladi par koji je tada baš gledao obavijest na telki kako je nedavno pobjegao... Ubojica zaveže tipa za stolac na jednom kraju sobe i ženu za radijator na drugom kraju sobe. Pričao joj je i učinio nešto što je nalikovalo kao da joj ljubi vrat. Zatim se naglo ustao i otišao u kupaonicu. Koliko je mogao, suprug se primaknuo ženi i rekao joj: - Draga, ovaj tip nije godinama vidio žene. Vidio sam kako te ljubio po vratu i otrčao u kupaonicu. Samo surađuj i radi što ti on kaže. Ako hoće spavati s tobom, prihvati to i pravi se kao da ti odgovara. Što god da radi, nemoj mu proturječiti ili ga naljutiti. Naši životi ovise o tome! Budi jaka! Volim te! Nakon što je ispljunula krpu iz usta, polugola mu žena odvrati: - Dragi! Tako mi je lakše što misliš tako! Imaš pravo; nije vidio ženu godinama... ali on mi nije ljubio vrat... Šapnuo mi je u uho kako misli da si jako sladak i pitao da li imamo vazelina u kupaonici. Budi jak! I ja tebe volim | |
|
| |
Zloćka Vragović 3:-D jaje
Broj postova : 287 Join date : 19.11.2011 Lokacija : Da sam znala da bi vako prošla jebite me ako bi vam došla
| Naslov: Re: Vicomat.................. pet stu 25, 2011 6:46 am | |
| Fato, mogu li da te zovem Eva? - Zašto? - Pa zato što si mi prva. - A, mogu li da ja tebe zovem Peugeot? - Zašto? - Pa zato što si mi 307. | |
|
| |
eminea Admin
| Naslov: Re: Vicomat.................. pet stu 25, 2011 6:48 am | |
| | |
|
| |
eminea Admin
| Naslov: Re: Vicomat.................. pet stu 25, 2011 6:51 am | |
| Oženio se Mujo...
Veli njemu Fata: "De kad si na nogama pristavi kahvu..."
Pa: "De kad si na nogama zaspi kahvu..."
Pa opet: "De kad si na nogama posluži nas..."
I opet "De kad si na nogama naloži vatru..."
Konačno Mujo sjedne, a Fata se nešto digne sa stolice, a Mujo će njoj: "De dok si na nogama, vrat' se svom' babi..!!!!'' | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicomat.................. | |
| |
|
| |
| Vicomat.................. | |
|