kutak za ženski trenutak djevojke,žene,trudnice,mame..druženje,zabava,problemi,inspiracija..sve na jednom mjestu |
komplikacije u trudnoci.. | pet lis 21, 2011 1:59 am by mutter87 | Vjerojatnost začeća u jednom ciklusu iznosi oko 33% ako je spolni odnos svaki drugi dan, i oko 15% ako je spolni odnos jednom tjedno. Začeće se događa samo za vrijeme ovulacije, a u prosjeku je u jednom ciklusu tek šest plodnih dana. Jajna stanica može biti oplođena svega 24 sata nakon ovulacije, iako spermiji mogu ostati i do pet dana u spolnim organima žene i oploditi jajašce.
…
| Comments: 0 |
studeni 2024 | pon | uto | sri | čet | pet | sub | ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Online | Ukupno je: 8 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 8 gostiju. / Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 80, dana pon lis 21, 2024 4:12 pm. |
Most active topic starters | |
Top posting users this week | |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 24. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: blacky007.
Ukupno postova: 4275. in 160 subjects
|
|
| kriza ne spavanja | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
eminea Admin
Broj postova : 702 Join date : 20.10.2011 Age : 35 Lokacija : Slovenija
| Naslov: kriza ne spavanja uto stu 15, 2011 6:39 am | |
| osim ne spavanja i ranog budjenja..do kad tako?svako malo ustajanje za jest,pa onda pred jutro 2h pjevanja,pa sat spavanja,pa ustajanje u 7 ili ranije..poludicu..neka mi enko kaze da je to kratka(po mogucnosti jako kratka)faza | |
| | | nutela
Broj postova : 28 Join date : 26.10.2011
| Naslov: Re: kriza ne spavanja uto stu 15, 2011 8:15 pm | |
| Nije ti to kratka faza,nego jedna od najčešćih faza.Bit će perioda kad će ti spavati odlično i perioda kad ćeš biti luda od budjenja po noći.To je nešto najnormalnije.Ne očekuj da baš ti imaš ono od malo djece što baš nikad ne zajebavaju noću Nego,poučena jednim iskustvom mogu ti dati savjet koji ja zasad primjenjujem sa malom,i za sad mi uspjeva a vidjet ćemo dokle(kažem:ne nadaj se da je baš tvoje dijete ono koje UVIJEK spava super,to vrijedi i za mene,pa ja uvijek kažem:za sada spava dobro). Ja ti svojoj navečer dam jesti,i nakon toga ju spustim u krevet bez ičega.Tako zaspe.Kad se po noći budi,okreće puše,ne reagiram odmah nego ju pstim da se sama dalje uspava i to najčešće pali.Sa sinom sam radila grešku i ustajala na najmanji šum da mu stavim dudu/dam jesti...kao s onom logikom da se ne razbudi,ali mislim da je to zamka.Jer svaki put kad se sljedeći put bude kratko budila/budio tražit će ono što mu je poznato,zj.ono sa čime je prošli put zaspala/o. Osim toga,i mi veliki se budimo po noći samo što vrlo brzo zaspemo i toga se ne sjećamo ujutro(to je dokazana činjenica). et...ja malo izfilozofirala odmah na uranku,halalite | |
| | | eminea Admin
| Naslov: Re: kriza ne spavanja uto stu 15, 2011 9:21 pm | |
| pustim ja nju,ali se ona ne uspava sama nego se rasplace dok ne jede,i onda nakon jela usljedi zvirnjanje i ogledanje i ne spavanje.......kod nas ti to nece funkcionisati na zalost | |
| | | babac Admin
Broj postova : 747 Join date : 20.10.2011 Age : 40 Lokacija : Rijeka, Hrvatska
| Naslov: Re: kriza ne spavanja sri stu 16, 2011 11:39 pm | |
| Onda je očito gladna pa joj treba cika. Ali neće ni to dovjeka valjda. Ja sam ovako kao i nutela, ne reagiram na prvu. Ja se probudim i čujem ga, ali pustim da se vrpolji i cvili jer koji put nastavi sam spavati dalje (nažalost u zadnje vrijeme sve rijeđe), a ako vidim da kreće k plaču onda ga tek uzmem. Mi smo napravili piz... sa uspavljivanjem na jastuku jer sad kad se probudi noću skuži da više nije na jastuku pa ga traži. Inače smo bili super spavači, u zadnje vrijeme i nismo više. Ponovno jede jednom noću, ima noći kad više puta traži uspavljivanje, a bome se i rano budimo. | |
| | | seni Moderator
Broj postova : 196 Join date : 20.10.2011 Age : 40 Lokacija : ........u svijetu mašte.......
| Naslov: Re: kriza ne spavanja pet stu 18, 2011 12:49 am | |
| moj spava lijepo sreća što dojimo pa se ja netrebam razbuditi nego ga samo prištekam i spavanje dalje.... | |
| | | eminea Admin
| Naslov: Re: kriza ne spavanja pet stu 18, 2011 1:12 am | |
| dojimo i mi ali ja moram ustat nemogu to samo ju pristekat lezecki,,,a i ona spava u kreveticu pa ionako moram ustat | |
| | | seni Moderator
Broj postova : 196 Join date : 20.10.2011 Age : 40 Lokacija : ........u svijetu mašte.......
| Naslov: Re: kriza ne spavanja pet stu 18, 2011 1:44 am | |
| a ja ga 1. put uzmem i od onda je kod mene do jutra... | |
| | | babac Admin
| Naslov: Re: kriza ne spavanja pet stu 18, 2011 4:02 am | |
| I još sa napomenem, od kad smo bubani spavamo užas. Čak mi se čini da se češće budi kad ga stavimo kod sebe u krevet. Čudno j on dijete, na njega ne djeluju ni dodiri ni priča | |
| | | eminea Admin
| Naslov: Re: kriza ne spavanja pet stu 18, 2011 10:24 am | |
| ne djeluje ni na aleenu,njoj kad se pjeva ona pjeva i u 3ujutro a tako i za sve ostalo,djete ogleda kao da je podne | |
| | | babac Admin
| Naslov: Re: kriza ne spavanja pet stu 18, 2011 10:31 am | |
| Nema mi gore kad se meškolji u 5, ja pripremim bocu i uzmem ga, a kod njega oči ko u sove i slatko mi se nasmije...ma u isto vrijeme bi ga pojela i plakala od muke. | |
| | | eminea Admin
| Naslov: Re: kriza ne spavanja pet stu 18, 2011 10:47 am | |
| oooo znam,to ti se nama redovno desava u 3:45 h ujutro,lijepo s eprotegne,ogleda cijelu sobu i onda se meni kezi | |
| | | Negra Admin
Broj postova : 715 Join date : 20.10.2011 Age : 35 Lokacija : Mostar
| Naslov: Re: kriza ne spavanja pet stu 18, 2011 11:08 am | |
| Posto sve znate kako moje dijete spava, ja ovdje nemam sta dodati, osim | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: kriza ne spavanja | |
| |
| | | | kriza ne spavanja | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|