Zelena kava za mršavljenje je novo piće koje se sastoji od zrna zelene kave koje pomaže smanjenju apsorpcije šećera, masti i škroba iz hrane i na taj način smanjuje količinu kalorija koje ulaze u organizam. To istraživanje je bilo objavljeno u časopisu međunarodnog medicinskog istraživanja “Journal of International Medical Research” kojim je dokazano da zelena kava pomaže ljudima da na prirodan način gube na težini.
Zelena kava za mršavljenje je proizvedena od vrhunske kvalitete zelenih zrna organske kave čija se konzumacija može vrlo lako uklopiti u vašu svakodnevnu naviku pijenja kave, odnosno jedina stvar koju morate napraviti je da zamjenite vašu uobičajenu jutarnju kavu sa zelenom kavom.
Klinička istraživanja su pokazala da konzumiranje jedne šalice kave na dan u periodu od osam tjedana:
- Smanjujete tjelesnu težinu za 10 %
- Povećavate mišićnu masu za 8% u odnosu na masno tkivo
- Smanjujete tjelesni indeks mase tjela za 8%
MOJE ISKUSTVO:
Prije 2 godine kada se kava pojavila na tržištu popila sam svoju kuru i moram reći da su rezultati bili odlični. Kilogrami su lijepo padali, a ono što me najviše oduševilo je kako sam gubila centrimetre i to upravo na onim mjestima gdje najteže gubim.
Kava se pije ujutro natašte, smješa se s toplom vodom kao Nes 3u1. Užasnog je okusa, ali s vremenom se želudac nauči. Prvi tjedan pije se samo po pola vrećice dok se organizam ne privikne. Kava stvara osjećaj sitosti, ali pojačava žeđ i osjeća se suhoća u ustima što vas tjera da puno pijete. Jedini nedostatak je cijena. Ja sam osobno pila Leptin zelenu kavu koja je tada koštala 18 € doza za 18 dana. Mislim da je sad cijena nešto opala obzirom na veću ponudu različitih dobavljača.
Mislim da ću i svoje trudničke kilograme pokušati riješiti na taj način jer je od svih ispobanih dijeta, ovo bila za mene najlakša, a najdjelotvornija.