za vjencanja mi treba cijeli dan i opet nije dovoljno a ovako za svaki dan nabacam sve sto dode pod ruku i opet izgledam savrseno
ne sad ozbac ja nabacam i svi me pohvale ja kombiniram i nitko nista
preferiram fake uggsice,jer su jeftinije od originala a imaju gumeni don pa traju ko i original,mozes ih za cijenu jednih kupit 5 pari i kombinirat na svu robu koju imas,tj na sve boje,tople su i udobne za mamice koje su aktivne i cesto setaju s bebicama i djecom,imam i jedne ko za kisu smoa sto ove propustaju kisu i zemlju
al dobih to na poklon pa se tjesim da jebilo od srca darovano,i imam starke visoke s krznom za trenerke,imam i nekih cizmica na takic al to smao kad sma bez djece sto je rijetko jer bez njin ne idem nikud...
imam i dugikardigan koji upotpuni bas svaku kombinaciju i kad nemas ideje smao njega nabacis preko obicne majice i trapki i super si i moderan...ne patim za modom nego udobnoscu tako da pola toga propustim kao npr cipku koja je odlani u modi,mene to cese i zivcira tako da nista od toga koliko god mi lijepo i romanticno izgledalo,propustam i minice u slojevima koje su in jer mi onda i guzica izgleda ko u slojevima...i takooo.zivim za ugg,tajice/lhulahopke,obicne majice/tunike i duge kardigane