kutak za ženski trenutak
kutak za ženski trenutak
kutak za ženski trenutak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kutak za ženski trenutak

djevojke,žene,trudnice,mame..druženje,zabava,problemi,inspiracija..sve na jednom mjestu

Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin
Login
Korisničko ime:
Zaporka:
Loginiraj me automatski: 
:: Zaboravih zaporku
Pretraľnik

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Latest topics
» ti i ja....
Djevojacki dani... Emptyčet lis 11, 2012 6:19 pm by seni

» Otišla sam...
Djevojacki dani... Emptysri lis 10, 2012 11:52 pm by seni

» Po ure kulture gdje tračaju cure 3. dio
Djevojacki dani... Emptysri srp 04, 2012 5:33 am by Suzana

» Šta ste kupili?
Djevojacki dani... Emptysri tra 18, 2012 11:21 pm by babac

» Sretan rođendan Kris
Djevojacki dani... Emptysri tra 18, 2012 11:19 pm by babac

» Sretan rođendan Mutterici
Djevojacki dani... Emptypet vel 03, 2012 11:40 pm by babac

» Administrativni sastanak
Djevojacki dani... Emptysri vel 01, 2012 10:47 am by babac

» osnovne stvari za bebu..
Djevojacki dani... Emptysri vel 01, 2012 10:46 am by babac

» Prodaje se
Djevojacki dani... Emptysri vel 01, 2012 10:45 am by babac

Most active topics
Po ure kulture gdje tračaju cure
Po ure kulture gdje tracaju cure 2.dio
Stih na stih
Po ure kulture gdje tračaju cure 3. dio
Administrativni sastanak
Šta ste kupili?
Fetiši i maštarije
E pa
cestitke kris
caffe bar/pusionica "Dobro jutro"
Top posters
Kris
Djevojacki dani... I_vote_lcapDjevojacki dani... I_voting_barDjevojacki dani... I_vote_rcap 
babac
Djevojacki dani... I_vote_lcapDjevojacki dani... I_voting_barDjevojacki dani... I_vote_rcap 
Negra
eminea
Suzana
Zloćka Vragović 3:-D
mutter87
seni
lila_08
zelena
komplikacije u trudnoci..
Djevojacki dani... Emptypet lis 21, 2011 1:59 am by mutter87
Vjerojatnost začeća u jednom ciklusu iznosi oko 33% ako je spolni odnos svaki drugi dan, i oko 15% ako je spolni odnos jednom tjedno. Začeće se događa samo za vrijeme ovulacije, a u prosjeku je u jednom ciklusu tek šest plodnih dana. Jajna stanica može biti oplođena svega 24 sata nakon ovulacije, iako spermiji mogu ostati i do pet dana u spolnim organima žene i oploditi jajašce.

Comments: 0
studeni 2024
ponutosričetpetsubned
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Most Viewed Topics
Po ure kulture gdje tracaju cure 2.dio
Po ure kulture gdje tračaju cure
Administrativni sastanak
Po ure kulture gdje tračaju cure 3. dio
Stih na stih
Šta ste kupili?
Fetiši i maštarije
kucni izlazak iz crne boje za kosu :)
Spolno prenosive bolesti
cestitke kris
Ukupno je: 17 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 17 gostiju.

/

Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 80, dana pon lis 21, 2024 4:12 pm.
Most active topic starters
seni
Negra
eminea
babac
Kris
mutter87
Suzana
zelena
nutela
Similar topics
Top posting users this week
No user
Statistics
Registriranih korisnika/ca: 24.
Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: blacky007.

Ukupno postova: 4275. in 160 subjects

Djevojacki dani...

Go down 
+5
Negra
nutela
babac
eminea
9 posters
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
Autor/icaPoruka
eminea
Admin
Admin
eminea

Broj postova : 702

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptyčet stu 24, 2011 8:44 pm

Kako ste se provodile?
Nedostaju li vam?
Da li bi se voljeli vratiti u tajj period?
Sta bi izmijenile da mozete?
Sta bi prvo napravile da se sad vratite u taj period?
[Vrh] Go down
https://pourekulture.slovenianforum.com
jaje
jaje

Broj postova : 287
Lokacija : Da sam znala da bi vako prošla jebite me ako bi vam došla

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptyčet stu 24, 2011 10:50 pm

eminea je napisao/la:
Kako ste se provodile?
Nedostaju li vam?
Da li bi se voljeli vratiti u tajj period?
Sta bi izmijenile da mozete?
Sta bi prvo napravile da se sad vratite u taj period?

uh luuudo,svaku vecer se izlazilo i zabavljalo,ljeti pogotovo,preko dana kave,kuci se smao jelo i spavalo dobar
ne ne bih natrag u taj period,sad mi je puuuno ljepše,ja sma izlazila da si nadem momka smijeh a sad imam cak tri frajera smijeh
uh izmjenila bi sebe tada,ne bih se nikad osisala i ne bih bila toliko tuzna sta se svi sexaju samo ja ne i naravno en bi lagala da sma se sexala smijeh i ne bi me skuzili da lazem smijeh
da se sad vratim u taj period uhh,to je pocelo s pocetkom skole mislim izlasci,pa vjerojatno bih izabrala drugu skolu s prijama koje su malo manje fufaste mrgeen

ja sma bila zgodna i slatka u tom dobu al nisma imala interesa za decke,uopće jednog sma furala preko godine samo da imam i ja decka,on je htio sex ja ne pa smo se sporazumili da cemo reci da jesmo,on je bio faca a ja napokon imala o cmeu pricat na kavama s prijama medutim kako nisam porbala nisma ni znala dosta toga tako da sma ja s prvim sexom krvarila cak 7 dana smijeh naravno pricala sma bajke i vrlo brzo me s eskuzilo da serem pa su me ipak prestale zafrkavat da sam njuferica :P to me zuljalo u glavi strasno a nije da sam se ja bojala sexa ili nesto nego mi se jednostavno nitko nije svidao da bih dobila taj feeling...ili i kulturno da se uzbudis napalis na nekog,a uz to sam ispalkal suza i suza mislec da nesto niej u redu samnom...koliko mi je bilo lijepo toliko i niej ejr sma se tim opterecivala,nisam iskoristila priliku da imam kojeg decka,da probam kakve gluposti s njim i to...
[Vrh] Go down
babac
Admin
Admin
babac

Broj postova : 747

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptyned stu 27, 2011 10:45 am

Ja bih samo vratila onaj osjećaj bezbrižnosti, ostalo je bilo u svoje vrijeme...ipak sam ja babuška...
[Vrh] Go down
nutela

nutela

Broj postova : 28

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptyčet pro 01, 2011 2:31 am

ne nedostaju mi.I dalje kao klošar živim cijepam se
Naravno šalim se.
Ja sam uvijek bila tvrd orah,nitko me nije mogao pretjerano povući za sobom..recimo suprotno od Jase.Ja se nisam sexala do svog muža sa nikim i svima sam to natrljavala na nos..kao ono..ma nema šanse da od mene tko dobije..i tako...
Izlazila puno van,pogotovo po Bos.Otoci ljeti...Nikad nisam pušila(cigare jel...znam da ste vulgarne turpijam nokte )..al znalo se popiti.
Uglavnom,imala sam svoj stav,držala se nekih svojih stvari ko pijan plota,dečke imala dok je bilo dobro,čim krene loše ja to prekinem..i tako.
Udala sam se jako mlada,iz nekog svog ..ni ne znam čega.Voljela sam jako muža,ali smatram da sam imala više sreće nego pameti jer sam stvarno neke stvari prebrzo odlučila u vezi sa tim.
Danas živimo jako dobro,izadjemo kad nam se izlazi,razumijemo jedno drugo...al bitna je sreća u mom slučaju definitivno,jer sa 19 godina teško da sam znala puno više.

[Vrh] Go down
babac
Admin
Admin
babac

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptyčet pro 01, 2011 11:04 am

Zato sam ja svoje djevojačke dane otegnula do 27 i već mi i dodijalo...
[Vrh] Go down
Negra
Admin
Admin
Negra

Broj postova : 715

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptyčet pro 01, 2011 11:59 am

Super.
Jok.
Jok.
Nista.
Isto bih napravila.
bravo
[Vrh] Go down
babac
Admin
Admin
babac

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptyčet pro 01, 2011 7:27 pm

Uživat se može uvijek, izlazit i zabavljat, možda na neki drugačiji način koji isključuje pijenje po parkovima ali bitna je volja.
[Vrh] Go down
jaje
jaje

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptyčet pro 01, 2011 8:14 pm

babac je napisao/la:
Uživat se može uvijek, izlazit i zabavljat, možda na neki drugačiji način koji isključuje pijenje po parkovima ali bitna je volja.

to si ti pila tamo po parku smrti na mlaci a maco a...razotkrivena si sad cool one
[Vrh] Go down
eminea
Admin
Admin
eminea

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptyčet pro 01, 2011 9:22 pm

Negra je napisao/la:
Super.
Jok.
Jok.
Nista.
Isto bih napravila.
bravo
smijeh bum
[Vrh] Go down
babac
Admin
Admin
babac

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptyčet pro 01, 2011 9:35 pm

Zloćka Vragović 3:-D je napisao/la:
babac je napisao/la:

to si ti pila tamo po parku smrti na mlaci a maco a...razotkrivena si sad cool one

Naravnjak... turpijam nokte Ipak sam ja bila mala šišmišarka i izlazila u Točku, ali ti si mlada ti je se ni ne možeš sjećati u starom sjaju.
[Vrh] Go down
jaje
jaje

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptyčet pro 01, 2011 9:49 pm

a svi su mi pricali o Tocki a ja sam usla u Capitana i sad svi stoje sjede nitko ne plese a aj i prija racunamo am ajde bice im treba netko zapocet pa ce im bit lakse,rasplesale se nas dvije,jedna pjesma druga treca na cetvrtu smo smugnule,svi su buljili u nas ko da smo udrene celikom u glavu.dolej nitko ne plese,smao neki ko fol finjak bleblece Rolling Eyes

pa sam jendom zalutala u starom gradu u neku narodnjacku birtiju punu ekipe s Pehlina affraid jedva sma smugnula.
a kave su se pile u gelateriji pa u dva lava-tamo mi je bilo drago doci,krja podmurvica gore u aliena i meduze,sve dok meduza nije eksplodirala Rolling Eyes
[Vrh] Go down
babac
Admin
Admin
babac

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptyčet pro 01, 2011 10:12 pm

A da, Meduza je neslavno završila. smijeh I još uvijek stoji onako. Rolling Eyes Dok sam ja izlazila van, išlo se uglanom u smjeru Opatije, u Rijeku sam išla već ko stara koka. mrgeen A i nije mi fora kad živim u centru, šta samo siđem iz kuće i već sam u noćnom životu. Bez veze... Rolling Eyes
[Vrh] Go down
Kris
Moderator
Moderator
Kris

Broj postova : 814

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptyčet pro 01, 2011 11:47 pm

babac je napisao/la:
Zato sam ja svoje djevojačke dane otegnula do 27 i već mi i dodijalo...
a ja do 29 tongue

ne žalim za ničim, bilo mi je odlično, imala sam veliko društvo, nas 8 i nema gdje nas nije bilo, sve smo bile fine osim jedne koja se je*avala ko štuka, a mi smo ostale cugale... onda sam krenila sa mm-om, hodali punih 10 godina, izlazili, bančili, zafrkavali se, živjeli ko bubrezi u loju... u početku naše veze je on radio u splitu u škveru, ja nisam radila pa sam svako malo išla u split, pa se on vratio i jednu noć prespavo kod mene, drugu noć... i osto dok nismo kuću napravili cijepam se

zaručili smo se da bi okolina prestala serendat po nama, 05.05..2007. i 2 godine bili zaručeni, onda meni puko film, otišla u salu koja mi se sviđala, kuća se u to vrijeme pravila, rezervirala termin, nazvala dragog i rekla- 05.09. se ženiš cijepam se
oženili se, mjesec dana poslije svatova ja ostala planirano i ciljano trudna, rodila, otkrila forum i sve ostalo je povijest...
stvarno mi za sada cijeli život ide, baš onako lijepo po nekom redu i po mom planu

ajte odužila sam, a šta ćete mi (sad sam ko RIM cijepam se )
[Vrh] Go down
Negra
Admin
Admin
Negra

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptypet pro 02, 2011 12:07 am

Ma ja sam bila kratka i jasna turpijam nokte
[Vrh] Go down
Kris
Moderator
Moderator
Kris

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptypet pro 02, 2011 12:51 am

Negra je napisao/la:
i to je cijel komentar na moj srcedrapajući post????
[Vrh] Go down
babac
Admin
Admin
babac

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptypet pro 02, 2011 12:53 am

Ma najdraže mi je u cijeloj vašoj ljubavnoj priči što si otkrila forum... cijepam se
[Vrh] Go down
Kris
Moderator
Moderator
Kris

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptypet pro 02, 2011 12:54 am

babac je napisao/la:
Ma najdraže mi je u cijeloj vašoj ljubavnoj priči što si otkrila forum... cijepam se
pa da, tu kreće tišina...
[Vrh] Go down
eminea
Admin
Admin
eminea

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptypet pro 02, 2011 1:21 am

babac je napisao/la:
cijepam se cijepam se to je najbitnija faza u zivotu
[Vrh] Go down
Negra
Admin
Admin
Negra

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptypet pro 02, 2011 2:26 am

Kris je napisao/la:
Negra je napisao/la:

Mrsko mi citati preduge postove turpijam nokte
[Vrh] Go down
Kris
Moderator
Moderator
Kris

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptypet pro 02, 2011 4:11 am

Negra je napisao/la:
Kris je napisao/la:
Negra je napisao/la:

tup tup

od sad preskačem tvoje postove!!!
[Vrh] Go down
eminea
Admin
Admin
eminea

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptypet pro 02, 2011 5:59 am

sto onda odgovaras joj mislim
[Vrh] Go down
babac
Admin
Admin
babac

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptypet pro 02, 2011 9:55 am

Nego Kris jesi ti to ozbiljno zaprosila svog muža??? mislim
[Vrh] Go down
Negra
Admin
Admin
Negra

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptypet pro 02, 2011 12:41 pm

Kris je napisao/la:
Negra je napisao/la:
Kris je napisao/la:
Negra je napisao/la:

tup tup

od sad preskačem tvoje postove!!!

big hug pusaaaa
[Vrh] Go down
babac
Admin
Admin
babac

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptypet pro 02, 2011 9:00 pm

Samo sam htjela povući da ne bi htjela vratiti te dane....evo sad da sam cura spremala bih se za proslaviti Novu u Istambulu. Ovako šipak...
[Vrh] Go down
Kris
Moderator
Moderator
Kris

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Emptypet pro 02, 2011 10:43 pm

babac je napisao/la:
Samo sam htjela povući da ne bi htjela vratiti te dane....evo sad da sam cura spremala bih se za proslaviti Novu u Istambulu. Ovako šipak...
cijepam se cijepam se cijepam se
[Vrh] Go down
Sponsored content

Djevojacki dani... Empty
PostajNaslov: Re: Djevojacki dani...   Djevojacki dani... Empty

[Vrh] Go down

Djevojacki dani...
[Vrh] 
Stranica 1 / 4.Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» prvi dani s bebom..