| Djevojacki dani... | |
|
+5Negra nutela babac Zloćka Vragović 3:-D eminea 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
eminea Admin
Broj postova : 702 Join date : 20.10.2011 Age : 35 Lokacija : Slovenija
| Naslov: Djevojacki dani... čet stu 24, 2011 8:44 pm | |
| Kako ste se provodile? Nedostaju li vam? Da li bi se voljeli vratiti u tajj period? Sta bi izmijenile da mozete? Sta bi prvo napravile da se sad vratite u taj period? | |
|
| |
Zloćka Vragović 3:-D jaje
Broj postova : 287 Join date : 19.11.2011 Lokacija : Da sam znala da bi vako prošla jebite me ako bi vam došla
| Naslov: Re: Djevojacki dani... čet stu 24, 2011 10:50 pm | |
| - eminea je napisao/la:
- Kako ste se provodile?
Nedostaju li vam? Da li bi se voljeli vratiti u tajj period? Sta bi izmijenile da mozete? Sta bi prvo napravile da se sad vratite u taj period? uh luuudo,svaku vecer se izlazilo i zabavljalo,ljeti pogotovo,preko dana kave,kuci se smao jelo i spavalo ne ne bih natrag u taj period,sad mi je puuuno ljepše,ja sma izlazila da si nadem momka a sad imam cak tri frajera uh izmjenila bi sebe tada,ne bih se nikad osisala i ne bih bila toliko tuzna sta se svi sexaju samo ja ne i naravno en bi lagala da sma se sexala i ne bi me skuzili da lazem da se sad vratim u taj period uhh,to je pocelo s pocetkom skole mislim izlasci,pa vjerojatno bih izabrala drugu skolu s prijama koje su malo manje fufaste ja sma bila zgodna i slatka u tom dobu al nisma imala interesa za decke,uopće jednog sma furala preko godine samo da imam i ja decka,on je htio sex ja ne pa smo se sporazumili da cemo reci da jesmo,on je bio faca a ja napokon imala o cmeu pricat na kavama s prijama medutim kako nisam porbala nisma ni znala dosta toga tako da sma ja s prvim sexom krvarila cak 7 dana naravno pricala sma bajke i vrlo brzo me s eskuzilo da serem pa su me ipak prestale zafrkavat da sam njuferica :P to me zuljalo u glavi strasno a nije da sam se ja bojala sexa ili nesto nego mi se jednostavno nitko nije svidao da bih dobila taj feeling...ili i kulturno da se uzbudis napalis na nekog,a uz to sam ispalkal suza i suza mislec da nesto niej u redu samnom...koliko mi je bilo lijepo toliko i niej ejr sma se tim opterecivala,nisam iskoristila priliku da imam kojeg decka,da probam kakve gluposti s njim i to... | |
|
| |
babac Admin
Broj postova : 747 Join date : 20.10.2011 Age : 40 Lokacija : Rijeka, Hrvatska
| Naslov: Re: Djevojacki dani... ned stu 27, 2011 10:45 am | |
| Ja bih samo vratila onaj osjećaj bezbrižnosti, ostalo je bilo u svoje vrijeme...ipak sam ja babuška... | |
|
| |
nutela
Broj postova : 28 Join date : 26.10.2011
| Naslov: Re: Djevojacki dani... čet pro 01, 2011 2:31 am | |
| ne nedostaju mi.I dalje kao klošar živim Naravno šalim se. Ja sam uvijek bila tvrd orah,nitko me nije mogao pretjerano povući za sobom..recimo suprotno od Jase.Ja se nisam sexala do svog muža sa nikim i svima sam to natrljavala na nos..kao ono..ma nema šanse da od mene tko dobije..i tako... Izlazila puno van,pogotovo po Bos.Otoci ljeti...Nikad nisam pušila(cigare jel...znam da ste vulgarne )..al znalo se popiti. Uglavnom,imala sam svoj stav,držala se nekih svojih stvari ko pijan plota,dečke imala dok je bilo dobro,čim krene loše ja to prekinem..i tako. Udala sam se jako mlada,iz nekog svog ..ni ne znam čega.Voljela sam jako muža,ali smatram da sam imala više sreće nego pameti jer sam stvarno neke stvari prebrzo odlučila u vezi sa tim. Danas živimo jako dobro,izadjemo kad nam se izlazi,razumijemo jedno drugo...al bitna je sreća u mom slučaju definitivno,jer sa 19 godina teško da sam znala puno više. | |
|
| |
babac Admin
| Naslov: Re: Djevojacki dani... čet pro 01, 2011 11:04 am | |
| Zato sam ja svoje djevojačke dane otegnula do 27 i već mi i dodijalo... | |
|
| |
Negra Admin
Broj postova : 715 Join date : 20.10.2011 Age : 35 Lokacija : Mostar
| Naslov: Re: Djevojacki dani... čet pro 01, 2011 11:59 am | |
| Super. Jok. Jok. Nista. Isto bih napravila. | |
|
| |
babac Admin
| Naslov: Re: Djevojacki dani... čet pro 01, 2011 7:27 pm | |
| Uživat se može uvijek, izlazit i zabavljat, možda na neki drugačiji način koji isključuje pijenje po parkovima ali bitna je volja. | |
|
| |
Broj postova : 287 Join date : 19.11.2011 Lokacija : Da sam znala da bi vako prošla jebite me ako bi vam došla
| Naslov: Re: Djevojacki dani... čet pro 01, 2011 8:14 pm | |
| - babac je napisao/la:
- Uživat se može uvijek, izlazit i zabavljat, možda na neki drugačiji način koji isključuje pijenje po parkovima ali bitna je volja.
to si ti pila tamo po parku smrti na mlaci a maco a...razotkrivena si sad | |
|
| |
eminea Admin
| Naslov: Re: Djevojacki dani... čet pro 01, 2011 9:22 pm | |
| | |
|
| |
babac Admin
| Naslov: Re: Djevojacki dani... čet pro 01, 2011 9:35 pm | |
| - Zloćka Vragović 3:-D je napisao/la:
- babac je napisao/la:
- Uživat se može uvijek, izlazit i zabavljat, možda na neki drugačiji način koji isključuje pijenje po parkovima ali bitna je volja.
to si ti pila tamo po parku smrti na mlaci a maco a...razotkrivena si sad Naravnjak... Ipak sam ja bila mala šišmišarka i izlazila u Točku, ali ti si mlada ti je se ni ne možeš sjećati u starom sjaju. | |
|
| |
| Naslov: Re: Djevojacki dani... čet pro 01, 2011 9:49 pm | |
| a svi su mi pricali o Tocki a ja sam usla u Capitana i sad svi stoje sjede nitko ne plese a aj i prija racunamo am ajde bice im treba netko zapocet pa ce im bit lakse,rasplesale se nas dvije,jedna pjesma druga treca na cetvrtu smo smugnule,svi su buljili u nas ko da smo udrene celikom u glavu.dolej nitko ne plese,smao neki ko fol finjak bleblece pa sam jendom zalutala u starom gradu u neku narodnjacku birtiju punu ekipe s Pehlina jedva sma smugnula. a kave su se pile u gelateriji pa u dva lava-tamo mi je bilo drago doci,krja podmurvica gore u aliena i meduze,sve dok meduza nije eksplodirala | |
|
| |
babac Admin
| Naslov: Re: Djevojacki dani... čet pro 01, 2011 10:12 pm | |
| A da, Meduza je neslavno završila. I još uvijek stoji onako. Dok sam ja izlazila van, išlo se uglanom u smjeru Opatije, u Rijeku sam išla već ko stara koka. A i nije mi fora kad živim u centru, šta samo siđem iz kuće i već sam u noćnom životu. Bez veze... | |
|
| |
Kris Moderator
Broj postova : 814 Join date : 20.10.2011 Age : 43 Lokacija : gdje je i Bog rekao laku noć...
| Naslov: Re: Djevojacki dani... čet pro 01, 2011 11:47 pm | |
| - babac je napisao/la:
- Zato sam ja svoje djevojačke dane otegnula do 27 i već mi i dodijalo...
a ja do 29 ne žalim za ničim, bilo mi je odlično, imala sam veliko društvo, nas 8 i nema gdje nas nije bilo, sve smo bile fine osim jedne koja se je*avala ko štuka, a mi smo ostale cugale... onda sam krenila sa mm-om, hodali punih 10 godina, izlazili, bančili, zafrkavali se, živjeli ko bubrezi u loju... u početku naše veze je on radio u splitu u škveru, ja nisam radila pa sam svako malo išla u split, pa se on vratio i jednu noć prespavo kod mene, drugu noć... i osto dok nismo kuću napravili zaručili smo se da bi okolina prestala serendat po nama, 05.05..2007. i 2 godine bili zaručeni, onda meni puko film, otišla u salu koja mi se sviđala, kuća se u to vrijeme pravila, rezervirala termin, nazvala dragog i rekla- 05.09. se ženiš oženili se, mjesec dana poslije svatova ja ostala planirano i ciljano trudna, rodila, otkrila forum i sve ostalo je povijest... stvarno mi za sada cijeli život ide, baš onako lijepo po nekom redu i po mom planu ajte odužila sam, a šta ćete mi (sad sam ko RIM ) | |
|
| |
Negra Admin
| Naslov: Re: Djevojacki dani... pet pro 02, 2011 12:07 am | |
| Ma ja sam bila kratka i jasna | |
|
| |
Kris Moderator
Broj postova : 814 Join date : 20.10.2011 Age : 43 Lokacija : gdje je i Bog rekao laku noć...
| Naslov: Re: Djevojacki dani... pet pro 02, 2011 12:51 am | |
| - Negra je napisao/la:
- Ma ja sam bila kratka i jasna
i to je cijel komentar na moj srcedrapajući post???? | |
|
| |
babac Admin
| Naslov: Re: Djevojacki dani... pet pro 02, 2011 12:53 am | |
| Ma najdraže mi je u cijeloj vašoj ljubavnoj priči što si otkrila forum... | |
|
| |
Kris Moderator
| Naslov: Re: Djevojacki dani... pet pro 02, 2011 12:54 am | |
| - babac je napisao/la:
- Ma najdraže mi je u cijeloj vašoj ljubavnoj priči što si otkrila forum...
pa da, tu kreće tišina... | |
|
| |
eminea Admin
| Naslov: Re: Djevojacki dani... pet pro 02, 2011 1:21 am | |
| | |
|
| |
Negra Admin
| |
| |
Kris Moderator
| Naslov: Re: Djevojacki dani... pet pro 02, 2011 4:11 am | |
| | |
|
| |
eminea Admin
| Naslov: Re: Djevojacki dani... pet pro 02, 2011 5:59 am | |
| sto onda odgovaras joj | |
|
| |
babac Admin
| Naslov: Re: Djevojacki dani... pet pro 02, 2011 9:55 am | |
| Nego Kris jesi ti to ozbiljno zaprosila svog muža??? | |
|
| |
Negra Admin
| Naslov: Re: Djevojacki dani... pet pro 02, 2011 12:41 pm | |
| | |
|
| |
babac Admin
| Naslov: Re: Djevojacki dani... pet pro 02, 2011 9:00 pm | |
| Samo sam htjela povući da ne bi htjela vratiti te dane....evo sad da sam cura spremala bih se za proslaviti Novu u Istambulu. Ovako šipak... | |
|
| |
Kris Moderator
| Naslov: Re: Djevojacki dani... pet pro 02, 2011 10:43 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Djevojacki dani... | |
| |
|
| |
| Djevojacki dani... | |
|